Leku “mbret”, por vjen nje lajm i mirë edhe për këtë monedhë të huaj

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.4 lekë dhe do shitet me 95.4 lekë.

Euro do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 103 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.1 lekë dhe do shitet me 105.1 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 118.9 lekë dhe do shitet 120 lekë