Leku mbret! Monedhat e huaja vazhdojnë të jenë në pikiatë

Sot, më 10 prill 2024, dollari amerikan blihet me 93.1 lekë dhe shitet me 94.3 lekë.

Euro blihet me 101.3 lekë dhe shitet 102.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.8 lekë, ndërsa në shitje me 104.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.4 lekë, ndërsa në shitje me 70.2 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: