Leku “mbret”, euro dhe dollari keq e më keq, ja sa këmbehen sot

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 95.5 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë,

ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.3 lekë dhe do shitet me 104.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 117.8 lekë dhe do shitet me 118.8 lekë.