Kursi i këmbimit/ Euro dhe dollari sërish në pikiatë

Këtë të mërkurë më 24 prill 2024, dollari amerikan blihet me 93.9 lekë dhe shitet me 95 lekë.

Euro blihet me 100.6 lekë dhe shitet 101.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103 lekë, ndërsa në shitje me 104 lekë.

Ndërsa Paundi britanik blihet me 116.4 lekë dhe shitet me 117.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.5 lekë, ndërsa në shitje me 69.8 lekë.