Euro vazhdon pikiatën, ja cpo ndodh me dollarin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar do blihet me 94.1 lekë dhe do shitet me 95 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.6 lekë dhe do shitet me 103.6 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 117.3 lekë dhe do shitet me 118.2 lek.