Euro bie pikiatë, në nivelin më të ulët që nga data 7 dhjetor

Sot, më 12 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet 95.3 lekë.

Euro sot blihet me 101.2 lekë, ndërsa në shitje me 102 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.9 lekë dhe shitet me 118.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103 lekë, në shitje me 104.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.6 lekë dhe në shitje me 70.1 lekë.