E rëndë! 7 burra të vd*kur brenda makinës, 5 të cop*tuar

Autoritetet në Meksikës njoftuan se kanë gjetur shtatë trupa, ku pesë prej tyre u ishte prerë koka dhe një tjetër ishte copëtuar plotësisht. Ato u gjetën në një makinë të lënë në mes të trafikut në një autostradë kryesore.

Prokurorët në shtetin qendror të Puebla thanë se të gjithë trupat mbanin mesazhe që supozohej se përshkruanin arsyet e vrasjes së secilit.

Secili ishte akuzuar për kryerjen e një krimi të veçantë, nga marrja e drogës në rrugë, grabitja e kamionëve të mallrave e deri te zhvatja, thanë prokurorët.