E ‘premte e zezë’ për Euron dhe Dollarin! Leku blind

Leku vazhdon që ta mbyllë javën i fortë. Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar do blihet me 93.9 lekë dhe do shitet me 94.8 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.4 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë, paundi britanik do blihet me 116.9 lekë dhe do shitet me 117.8 lekë.