Rriten monedhat e huaja, ja çfarë po ndodh me euron dhe dollarin (Tabela)

Sot, më 28 mars 2024, dollari amerikan blihet me 95.1 lekë dhe shitet me 96.7 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.8 lekë, ndërsa në shitje me 106.4 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 120.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.8 lekë, ndërsa në shitje me 71.4 lekë.