I riu nga Durresi del publikisht kundër familjes, tregon si u dashurua në gruan me dy fëmijë, i prek të gjithë

I sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, ishte Arkeli, një i ri i dashuruar me nënën e dy fëmijëve me të cilën bashkëjeton. Arkeli tregoi si u njoh me Armandën dhe e ftoi atë në studio për t’i treguar sa shumë e dashuron.

Advertisements

“Me Armandën jam njohur në një sp ital në Durrës, para disa muajsh. Unë isha atje për hallën, ndërsa ajo kishte shtruar vëllain e saj dhe ishin në të njëjtin pavion. Nëpër korridore kam parë Armandën, ndërsa unë po kër koja për doktorë. Kam pyetur inferm ieren lidhur me Armandën nëse ajo ishte e shtuar vetë, dhe infe rmierja më tha se ka vëllain.

Advertisements

Të nesërmen e takoj Armandën dhe i them se ishte vëllai, folëm pak dhe më pas ajo hyri në dhomë. Në mbrëmje ajo u largua nga sp itali dhe unë vendosa ta ndi qja, e mësova shtëpinë se ku e kishte. U ktheva më pas tek halla, në spi tal. Të nesërmen i them që dua të pimë një kafe, tek kafja e spi talit.

U ulëm në kafe, biseduam për j etët tona. E pyeta nëse ishte beqare dhe ajo më tha që është e martuar dhe ka dy fëmijë. Duke folur më shumë ajo me tregoi se ishte e div orcuar. Më tregoi për të gjitha vua jtjet dhe bisedat me ish-burrin. Po, ndërkohë që ze mra ime më rr ihte f ort dhe i thashë të lutem më jep numrin të jemi miq.

Të nesërmen e mora përsëri në telefon dhe e pyesja për vëllain, doja ti dëgjoja zërin dhe të flisja me atë. Më pas më me rrte dhe ajo. Një muaj folëm në telefon, duke e takuar herë pas here në Durrës, duke pirë kafe me të, ndjeva diçka. Ndjeva aq shumë, kisha fr ikë ti thoja se jam i dashuruar me ty. Nuk e dija si do e pr iste.

Duke biseduar, unë rashë në dashuri me atë. Ja kam thënë kur jam la rguar nga Shqipëria dhe ika në Greqi. “Me të vërtetë ika nga Shqipëria, bëra gabim shumë të madh, pasi jam i dashuruar me ty. Nuk duhet të lar gohesha nga ty”.

Ajo tha ti je beqar dhe ka plot vajza të tilla, ti duhet të lidhesh me një vajzë beqare. Unë i thashë që kam ndenja shumë për ty, pasi më ka rra hur ze mra fo rt që kur të kam parë. Kam ndenjur 1 muaj në Greqi dhe kam folur gjatë gjithë kohës, në telefon. “Javën e fundit ajo më tha që edhe unë kam r ënë në dashuri me ty”.

Kur u ktheva nga Greqia, i thashë babit, që jam dashuruar me një vajzë. Dhe më tha shyqyr që je dashuruar. Por ka një pro blem i thashë, se është e nda rë dhe ka dy fëmijë.

U step, dhe tha po të ishte e nd arë dhe mund ta me rrje, por me dy fëmijë, pak vë shtirë. I thashë që dashuria, si me dy, si me pesë fëmijë, i thashë që për dashurinë nuk la rgohem kurrë. Më pas i tregova dhe pjesëtarëve të tjerë të familjes, nënë, vëllait, gjyshes.

Babai më ka ardhur më ka takuar, e di që ke ga buar më thotë, por për dashurinë tënde mund të bësh çfarë të duash.

Kam shkuar vetëm tek shtëpia e familjes së Amandës, pasi nuk më vinte asnjë nga familja ime. Kjo ka qenë dhe shk aku pse jam zënë më familjen, pasi nuk pranoi asnjë që të më shoqëronte. Ata me refu zua, pasi kisha shkuar vetëm.

Ju thashë që jam dashuruar me vajzën tuaj, motrën tuaj, pasi ajo ka dhe vëllezër. Ata më thanë që duhet të shkoja me prindërit, të afërmit. Ika në Durrës, gjeta një shtëpi me qira dhe të nesërmen i thashë Armandës që të mer rte fëmijët dhe të vinte të jetonim bashkë.

Prej 8 muajsh jet ojmë bashkë. Fëm ijët më thërrasin babi. Kemi ra port shumë të mirë. Kur më kanë thirrur për herë të parë babi jam çud itur sesi ka mundësi.

Dua ti jap një mesazh sot Amandës për çdo pr oblem që kemi kaluar që madje kemi ma rrë dhe kër cënime dhe nuk e di se kush, fisi im , apo i asaj nuk e di. Por unë dua ti them që të jemi të lumtur deri në fund të je tës sonë, me dy fëmijët që kemi, por do bëjmë dhe një të tretë.

Edhe pse më thotë shpesh që do lo dhem, unë do i them sot këtu që kurrë nuk kam për ta lënë dhe do je toj deri në fund të je tës time me atë”, tregoi Arkeli.

Armanda e pranoi ftesën dhe erdhi në studion e “Të Dielës Shqiptare”.

“Dashuria ime, çdo gjë kemi kaluar bashkë, çdo pr oblem, de bate, apo çdo kë rcënim që na kanë bërë po të them sot që ky mesazh është deri në fund të je tës sime. Gjithmonë ke menduar se do vijë një ditë dhe do të lo dhem, do të br aktis dhe ja ku po ta them sot që do kaloj një jetë më ty. Çdo pro blem që mund të na dalë përpara do ta zgjidhim bashkë. Të gjitha do i kalojmë bashkë deri në fund të jetës tonë”, i tha Arkeli Armandës.

“Familjes i them që të mos ketë fri kën për asnjë gjë, pasi zgjedhja që unë kam bërë që Arkeli është personi i duhur dhe më ka sj ellë vetëm gjithmonë lumturi”, u shpreh Armanda.

“Këtë vajzë që është këtu e dua dhe do ta dua gjithmonë dhe pres që familja të vijë të na shikojë dhe të bashkohemi të dy familjet dhe e imja dhe e Armandës”, përfundoi Arkeli.