Habit vajza e Rita Latit: Mami bëri festë kur humba vi*gjërinë 18 vjeç, më bleu tortë

Vajza e aktore së njohur Rita Lati, ka thënë gjatë një deklarate në Bog Brother, se mamaja e saj ka bërë festë kur ajo ka humbur virgjërinë në moshën 18 vjeçare.

Ajo tha se Rita Lati ka blerë tortë, kur i dha lajmin se kishte bërë seks me të dashurin e saj.

Roza: Unë pasi e bëra këtë gjë me të dashurin tim, i them mamit, sepse mami është shoqja ime e ngushtë.

Dhe për faktin që ia thashë bleu tortë.

Jul Deda: Në çfarë moshe e ke ngrënë këtë tortë?

Roza: 18 e gjysmë