Euro, dollari dhe paundi e mbyllin muajin në pikiatë

Sot dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.6 lekë. Euro blihet me 102.2 lekë dhe shitet 103 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.7 lekë, ndërsa në shitje me 105.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.2 lekë dhe shitet me 120.4 lekë.