Dollari ngre pak kokën, euro dhe paundin shkojnë gropë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94 lekë dhe do shitet me 95.1 lekë.

Monedha evropiane euro sot do blihet me 102.6 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 105 lekë dhe do shitet me 106.1 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.5 lekë dhe do shitet me 120.6 lekë.