Aksidenti tragjik në Tepelenë, zbardhet identiteti i katër personave që humbën jetën

Mësohet se viktimë e këtij aksidenti të rëndë kanë mbetur shtetasit, Riza Astrit Rapaj 42 vjeç; Lavdosh Bega 62 vjeç; Lefteri Bega 57 vjeç dhe Afërdita Meta 85 vjeç.

Advertisements

Ndërkohë që të plagosur rëndë janë dy persona, Jani Meta, rreth 60 vjeç dhe Lavdie Meta, 63 vjeç.

Advertisements