“U martova me gruan e gabuar, ajo më rr*h sa herë i bie derës! Kam nevojë për ndihmën tuaj

Gjykata vendosi që Fatmir M të banojë në një nga dhomat e banesës sociale në Durrës. Por vendimi ka indinjuar ish-gruan e tij, Bukurie D, e cila pretendon se ish-burri e dh unon, por edhe M pretendon se është ai i dh unuari në këtë mes, edhe fizik isht.

“Më rr eh ish-gruaja. Ajo ka një vit e gjysmë që më ka nxjerrë jashtë nga shtëpia, ku jeton me dy djemtë tonë. Ajo më ka degj eneruar në publik, e më ka lënë jashtë banesës, nuk kam asnjë mundësi të shkoj diku tjetër”, tha ai.

Sipas tij ato që ajo thotë në media nuk janë të vërteta.

“Ish-gruaja ka mash truar gjykatën, opinionin publik, gjykatën dhe poIicinë, më qëIIimin e vetëm që të më mbajë mua larg…Jam durrsak i vjetër…u martova me gruan e gabuar. Dua vetëm të jetoj aty dhe të rri me djemtë. Nuk i trokas dot në derë…”, tha ai.

Nga ana tjetër Bukuria, 44 vjeçe,kërc ënoi të hi dhej nga kati i tretë, sepse nuk mund të jetojë nën të njëjtën çati me personin që e dhu non.

Edhe pse gjykata i ka dhënë të drejtë Murrizit të jetojë në një nga dhomat, ai e ka të pamundur sepse Bukuria kërc ënon me vetëvr asje. Çifti ka dy fëmijë të së murë me hidrocefaIi.