Tronditëse në Tiranë, si e monitoronte burri gruan me kamera nga Gjermania?

Rasti i dytë në Tiranë ku një burrë mbante gruan mbyllur dhe e ruante me kamera.

Advertisements

Asqeri Mandri jetonte jashtë shtetit, por ishte e fiksuar për të ndjekur hap pas hapi bashkëshorten e tij, ndaj instaloi kamera në të gjithë banesën për ta monitoruar.

Advertisements

Ngjarja ka ndodhur në zonën e Kodër Kamzës, ku nëna e katër fëmijëve mbahej e mbyllur dhe nën vëzhgimin e burrit të saj, i cili e dhunonte sa herë vinte në atdhe.

Gruaja telefonoi policinë dhe i tregoi për dramën që po përjetonte.