Telefonuesi e ofendon live, Bashkimi habit me reagimin

Emisionet me telefonata direkte në ekran kanë vështirësinë e tyre.

Advertisements

Bashkim Hoxha e ka nisur programin e mëngjesit që në vitin 1997, por ende ka momente sikleti.

Advertisements

Disa incidente i shikojmë shpesh në programet satirike ose në rrjete sociale, ne meme të ndryshme.

Megjithatë Bashkim Hoxha, i ftuar në “Pasdite në Top Channel” tregoi se ç`ndjen në momentet që nuk e dëgjon qartë telefonuesin, ose për rastet kur e sulmojnë me fjalë jo të hijshme.

“Ndonjëherë edhe unë nuk jam fort i kthjellët, i fokusuar, po janë të sikletshme.

Kur ha ndonjë sh arje, vihesh në pozitë se je para publikut, ama qëndrimi mbahet ndaj telefonuesit që sha n dhe publiku të do më shumë. Kështu që ai që humb është telefonuesi”, tha Hoxha.