Tek spitali privat në Shqipëri, i thanë je për operacion. Pasi shkoi në Itali, doktori italian i thotë të vertetën e pabesueshme

L.B. e semure nga zemra dhe mbi pesha shkon me urgjenc ne nje spital privat ne Tirane. Pas ekzaminimit qe I bejne doktoret I thone qe duhet te operohet. Dhe operimi kushtonte 10 mije euro.

Nga pamundesia e pagimit te shumes se lekeve e bija provon ta dergojë ne Itali per nje vizite me te specializuar.

Dhe pas vizites qe beri ne spitalin Italian doktori Italian I jep lajmin e mire:

“ Ju nuk keni nevoje per nje operacion pasi per verehet vetem takikardi, keshtu qe thjesht duhet te pini ilacet dhe nuk eshte e nevojshme operimi.

Doktoret shqiptare ne spitalet private I ngjajne kasapeve, cdo gje e lidhin me parane, thote zonja ne fjale,

dhe ata i shikojne njerezi si tufa parash ndaj beni kujdes se ndoshta per nje dhimbje koke ju ikin 10 mij euro.

Merrni gjithmone mendim te dyte apo te trete kur eshte fjala per specialistet ne Shqiperi