Të gjithë në lot! Historia rrëqethëse e babait që humbi 8 djem dhe ka vetëm një vajzë(Video)

Te gjithe ne l ot! Historia rre qethese e babait që hu mbi 8 djem dhe ka vetëm një vajzë (Video)

Prindërit për fëmijët bëjnë gjithçka duke i plotësuar çdo dëshirë të tyren.

Niko është një baba që ka hu.mbur tetë djem dhe e vetmja që i ka mbi j.etuar është vajza, të cilës s’ia ka thënë kurrë fjalën “Jo”.

Por pesë vite më parë ka ndodhur diçka, që solli këtë baba në rubrikën

“Ka një mesazh për ty” në emsionin “E Diela Shqiptare” moderuar nga Ardit Gjebrea. Vajza e tij Eva është 20 vjeçe dhe vazhdon studimet në degën e Gjeografisë këtu në Tiranë. Një hi stori që i ngjason sken arëve të filmave, një bote surr ealiste është jeta e Nikos dhe gruas së tij, Valentinës.Tv Klan