Roza Lati tregon si ia tha të ëmës humbjen e vi*gjërisë: Më solli një…

Marrëdh nia nënë e bijë e Rita dhe Roza Latit është mjaft e ngushtë ku e trajtojnë njëra-tjetren si shoqe. Roza zbulon se i ka treguar të ëmës edhe kur ka h mbur v rgjërinë.

Advertisements

“Rita Lati kaloi tre emocione të ndryshme për tre sekonda. Emocioni i parë: ul riti, emocioni i dytë:

Advertisements

u mërzit, emocioni i tretë: u mallenngjye. Goca ime është bërë një vajzë e rritur tha dhe doli nga shtëpia.

Pas 15 minutash erdhi me një tortë”, tregoi Roza duke qeshur.

“Kërcen prifti nga belaja. Ç’të bëja? Doja të dukesha mama moderne.

Më q ahej, por nga një anë isha e lumtur që isha shoqja më e ngushtë e Rozës”, u shpreh Rita.

“Ja sugjeroj të gjitha mamave këtë politikë. Këtë teori që ndjek Rita, që më përkrah kaq shumë,

më bën t’i tregoj gjithçka. Me gjestet që bën ajo do të tregojë që është shoqja ime e ngushtë që unë t’i tregoj më shumë”, tha Roza.