Punonte në ndërtim, policia greke shtanget kur zbulon çfarë fuste tek degët e ullirit shqiptari

Ndërtuesi shqiptar u arr stua sot pasi kishte fshehur kok inë në trungun e një ulliri.

Sipas mediave të huaja, shqiptari i paidentifikuar u ul mes dy policëve në makinën e patrullës

pasi kishte fshehur k kainën në trungun e një ulliri, por arriti të hiqte prngat dhe të tentoi të arrtisej.

Policia ka reaguar me shpejtësi duke e ndaluar dhe i vënë sërish pr ngat për ta çuar në gjykatë.

Ndaj tij, tani rëndojnë disa vepra penale: vepër penale për posedim, fshehje dhe trfik dhe tentativë arrtisjeje ndaj efktivëve të Policisë.

Ndërsa në trungun e pemës u gjetën gjithsej 109.6 gramë lëndë nark tike që do të ndahej më pas në rreth 170 doza kokainë.