Nusja nga Tirana nuk shkon për drekë tek vjehrra por tek e ëma, burrit i ikën mendja dhe i bën të paimagjinueshmen

Në një lidhje live në emisionin “Aldo Morning Show”, gazetarja e cila raporton ngjarjet nga Tirana, ka treguar një histori të pazakontë të një çifti nga kryeqyteti.

Advertisements

Ajo tha se gruaja kishte kërkuar që të shkonte ditën e djeshme për drekë tek familja e nënës së saj, ndërsa bashkëshorti nuk kishte dashur ta lejonte.

Advertisements

Ai i kishte thënë se i kishte premtuar nënës së tij për të shkuar e për drekuar atje, por gruaja kishte ngulur këmbë dhe si përfundim ajo kishte shkuar tek familja e saj dhe ai tek e tij.

Por kur ishte kthyer në shtëpi, burri i nervozuar nga veprimi i saj e kishte dhunuar dhe më pas e kishte

dëbuar nga shtëpia, duke i thënë se meqë zgjodhi atë, të ikë nga shtëpia e tij dhe të shkojë tek nëna e saj.