Mjeku jep këshillat si të kemi më shumë kujdes nga ka*ceri i zorrës së trashë(Video)

Mjeku i njohur Hysni Dede ka dhene disa keshilla se si te kemi me shume kujdes nga kanceri i zorres se trashe.

Kjo semundje fillon ne moshen 50 vjec por vitet e fundit kjo semudje po perhapet dhe ne personat ne moshen 40 vjec.

Ai ka thene se:“Është vënë re se është ulur edhe mosha e këtij kanceri.

Po diskutohet që të ulin moshën e srceening, kur është 50 vjeç dhe të bëhet 40 vjeç.”

Ndersa shenjat e para jane diarre ose konstipacion, ose defekim me gjak.

Ai ka thene se:“Ndikimi ka dieta, një dietë me mish të kuq dhe yndyra si dhe faktorët gjenetikë.”