Kërcënimi i heshtur i zorrës së trashë, mjeku Agim Karaj: Jane shtuar rastet tek personat e rinj, ja cfarë duhet të dini

Mjeku i njohur Dr. Agim Karaj ka treguar ne videon me poshte problemet qe lindin nga zorra e trashe,

Advertisements

cfare duhet te kemi kujdes dhe si ti parandalojme semundjet..

Advertisements