Habi e madhe: Kam fjetur me 1500 burra, e bëj sepse këtë sepse jam mjeke popullore

Kjo grua ka kryer marrëdhënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.

Advertisements

Por 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.
Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.

Advertisements

Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer marrëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën.

Mare thotë: “Unë e fitoj jetesën duke fjetur me burrat e grave të tjera, apo me të dashurit e tyre.

Mësimi që u jep Mara të gjithëve është ky: Problemet duken sikur kanë të bëjnë me trupin, por kjo nuk është e vërtetë, sipas saj: “Problemet nuk janë fizike. Ato janë në mendje dhe kanë shumë të bëjnë me besimin në vetvete.”