DjaIin ia morën në vitin 1995/ Do qani kur të shikoni si e gjeti pas 25 vitesh e do vini duart në kokë kur ta mësoni se kush ia kishte marrë

Për shumë vite ajo kërkoi, por nuk mundi të gjente asgjë. Ajo kaloi 25 vite pa di tur asgjë për të birin. E gjitha që i kishte mb etur nga djali i saj ishte një foto e djalit 1 vjeç

Advertisements

Ajo i kishte hu mbur shpresat për ta gjetur dhe gati po do rëzohej se nuk do ta shikonte më djalin e saj. Më pas ajo vendosi të kont aktonte ish-vjehrrën e saj. Marian tregon

Advertisements

 

Nuk më thoshin asgjë. Nuk donin të më tregonin asgjë.”

Më pas u zbulua se djalin ia kishte marrë ish-burri i saj dhe ishte larguar nga vendi. Bashkë me djalin ai ishte larguar drejt SHBA-së.

Nga Meksika më pas çështja kaloi në Amerikë dhe ai gj etën djalin. Babai i kishte thënë djalit Steven se nëna e tij kishte h umbur je tën. Takimi i tyre pas shumë vitesh ta p rek shp irtin. Kurse djali ka thënë:

Unë nuk e dija që nëna ime jet onte. Ndihem shumë keq për atë që ka bërë babai im.”

Burimi: Santeplusmagazine/ Marrë nga Revista Ora.