Çmenduri në Elbasan, vajza hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të shkonin në hotel ajo i bën gjëmën

Policia prangosi një 36-vjeçar pasi sic thuhej ne njoftim, kishte tentuar të kryejë marrëdhënie pa deshire me një vajzë të re.

Por BW raporton se te dy te rinjte kishin njohje dhe ngjarja ka ndodhur pak pasi ata kishin konsumuar një darkë se bashku.

Mesohet se vajza, e cila ishte emig rante në Itali kishte darkuar me 36-vjeçarin me iniciale O.C.

si dhe dy meshkuj të tjerë ku kishin kons umuar dhe a lk o ol për disa orë në një lokal në Elbasan.

Pas darkës, 36-vjeçari e kishte ftuar vajzën të kalonin natës së bashku por është përballur me refuzimin e saj

Pasi kanë dalë nga lokali, ai ka tentuar të kryejë ma rrëdhënie por vajza ka arritur

të shpëtojë dhe ka njoftuar policinë, e cila i ka vënë prangat autorit.