Bleu një palë rroba banje në dyqan, sh*kohet nga ajo që gjeti brenda

Sigurisht që raste të tilla janë mjaft të rralla, por jo të pazakonta.

Advertisements

Një i ri 33-vjeçar është habitur kur ka vajtur në një dyqan për të blerë një palë rroba banjë dhe ajo që ka gjetur në to e ka lënë të tro nditur.

Advertisements

Për vetëm 10 euro ai bleu të shkurtrat në të cilat gjeti 9 do za d r o ge.

“Jam i tro nditur. Nëse do t’i gjente fëmija im, pasojat do të ishin të rënda. E nëse do të niseshim për pushime, sigurisht që do të kishim probleme të mëdha në aeroport,

duke rrez ikuar pa dashje edhe b ur g un”, tregon Adams.

Ndërkohë, kompania ka thënë se ka ndërprerë kontratën me firmën nga e cila merrte këto lloj modelesh.