Avokati i njohur plas deklaratën: Pëllumb Metën e vr*u gruaja, fëmijët po…

Vrasja e 50-vjeçarit Pëllumb Meta në fshatin Shënavlash të Durrësit është e mbushur plot mister, pasi fëmijët e familjes Meta kanë dhënë dëshmi kontradiktore në Polici, gjë që po pengon zbardhjen e këtij rasti.

Advertisements

Në fillim e mori përsipër vajza, pastaj djali i madh Hyseni dhe ditën e djeshme i pyetur në gjykatë ai e mohoi fajin dhe vrasjen e mori përsëri përsipër vajza.

Advertisements

Deri më tani të gjitha provat rëndojnë mbi fëmijët dhe nuk ka fakte të vërtetuara që kryefamiljari ka ushtruar dhunë sistematike ndaj tyre, ndonëse e gjithë familja e pretendon këtë gjë.

Avokati Ndue Pjetra tha në emisionin GoodMorning Abanians, se Pëllumb Meta u vra nga bashkëshortja e tij dhe fëmijët janë duke mbrojtur nënën e tyre duke marrë përsipër krimin.

“Asnjëri nga ata që janë të ndaluar sot nuk janë vrasësit se të gjitha veprimet e tyre të çojnë në një pikë të fshehtë, nga historiku i familjeve nëna është njeriu që mendoj dhe nuk kam asnjë dyshim që e ka bërë vrasjen. Babai ka qenë një njëri që ka mbajtur familjen, nëse ka qenë i dhunshëm, fëmijët nuk do ktheheshin çdo ditë në të njëjtën shtëpi ku janë dhunuar. Ata janë shumë të qetë, ata fshehin diçka që patjetër do ta nxjerrin. Të tre këta fëmijë duan të mbrojnë nënën e tyre”, tha avokati.