81 vjeçarja shkon të blejë 12 pako prez***ativësh. Farmacisti shtanget kur zbulon arsyen e saj!

Kjo histori me ben te qesh me te madhe dhe mendova qe ta ndaja edhe me ju.Fillon me dy zonja të moshuara që ulen jashtë një shtëpie pleqsh, por së shpejti te çon në një moment shumë të veçantë dhe magjik në farmaci …

Dy gra të moshuara, Mary dhe Susan, ishin ulur jashtë shtëpisë së tyre te kujdesit, duke shijuar kafen dhe duke pirë duhan. Ato ishin duke shijuar diellin, kur papritmas filloi të binte shi.

Pak sekonda më vonë, një nga zonjat qetësisht hapi kuletën e saj dhe filloi të kontrrollonte ne te. Maria nxorri ngadalë një prezervativ nga çanta, preu fundin, e vendosi mbi cigare dhe vazhdoi pirjen e duhanit pa asnje lloj problemi.

Susan e vështroi befasisht dhe e pyeti: “Çfarë është kjo?”

Maria u përgjigj: “Sigurisht, një k ondom. Në këtë mënyrë, cigarja ime nuk laget “.
Susan bërtiti: “Sa e zgjuar! Por ku e keni marrë pre zervativin? ”

Maria u përgjigj: “Oh, mund t’i merrni ato në farmaci çdo ditë.”

Ditën tjetër, Susan e gjeti veten në farmacine me te afert.Ajo filloi duke kërkuar ,por nuk e gjeti atë që kerkonte. Ajo shkoi tek arka dhe njoftoi se donte 12 pako me prez ervativë.

Arkëtari i ri dukej mjaft i befasuar kur dëgjoi kete nga një zonjë 81 vjeçare.

I zene ngushte e pyeti “Ne rregull zonjë. Cilen marke preferoni? ”

Susan u përgjigj: “Nuk ka rëndësi bir, mjafton ti pershtatet cigares Camel”.

Nese ju beri sado pak per te qeshur ndajeni me miqtë tuaj në Facebook.