Kjo është mrekuΙΙia më e mαdhe që ka ndοdhur në Kishën e Laçit

Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që

vinë për të përjetësuar besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.

Por cila ka qenë mrekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?Këtë përgjigje na thotë vetë Frat, Mirash Marinaj, dëgjojeni!