I mori jetën burrit/ Fjalim hiѕtorik para gjykatëѕ, mbrojta nderin tim, donte të më pr****tuonte

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje de nimi.

Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli.

Dhe pse te genjej kam nje kenaqesi qe arrita te mb ijetoj dhe nuk e fsh eh dot.

Kam shetitur shume here ne korridoret e kesaj gjykate me sy te nx ire per vendime mbrojtjeje.

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje den imi. Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli.