Euro me rënie rekord, ҫfarë po ndodh me monedhat e huaja

Sot, më 16 prill 2024, dollari amerikan, blihet me 94.2 lekë dhe shitet me 95.2 lekë.

Euro, blihet me 100.3 lekë dhe shitet 101.2 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 102.8 lekë, ndërsa në shitje me 104 lekë.

Paundi britanik, blihet me 117.5 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 68.2 lekë, ndërsa në shitje me 69.8 lekë.