Elbasan/ Futet për neυoja ρersonaIe në bunker, bυrrit i ndryshon jeta ρërgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dramatik në jetën e tij.

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në emigracion dhe është kthyer për pushime pranë familjes. Por duket se rastësisht ka zbuluar tra.dhëtinë.

Historitë me tra.dhti bashkëshortore për shkak të emigracionit kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit.

Sipas të dhënave, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor në Elbasan, rreth 40% e dlvorceve i përkasin çifteve në emigracio