Vrasja e Pëllumb Metës/ Hetuesit dërgojnë në shtëpi Hygertën, ja arsyeja e fortë

Vrasja e Pëllumb Metës ka rikthyer në shtëpi për të shpjeguar para ekspertëve se si e vrau të atin, Hygerta Metën.

Advertisements

Vajza ka shpjeguar krimin në prani të ekspertëve, ku u përcaktua distanca, trajektorja dhe detaje të tjera.

Advertisements

Këto eksperimente vijë pasi prokuroria do të vërtetojë dhe të faktojë se kush është autori i vërtetë i ngjarjes.

Fillimisht ishte studentja e cila pranoi se kishte vrarë babanë, pasi ai do të fejonte pa dëshirën e saj, më pas hetuesit dolën në konkluzionin se autor i vrasjes është djali i madh Hyseni.