Rritet Euro por Leku vazhdon të jetë ‘mbret’ në treg

Dollari amerikan është blerë këtë të hënë më 4 mars, me 95.7 lekë dhe është shitur me 96.7 lekë sipas kursit të këmbimit.

Advertisements

Sakaq një rritje të lehtë ka pësuar monedha evropiane euro, e cila në tregun valutor edhe sot blihet me 103.5 lekë dhe shitet me 104.3 lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 120.6 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Franga zvicerane ka një rritje të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të hënë me 107.8 lekë dhe shitet me 108.7 lekë.