Leku mbret! Ja cpo ndodh me euron, dollarin dhe monedhat e tjera

Sot, më 27 mars 2024, dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet me 95.6 lekë.

Euro blihet me 102.7 lekë dhe shitet 103.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.5 lekë, ndërsa në shitje me 106 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.4 lekë dhe shitet me 120.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.4 lekë, ndërsa në shitje me 70.8 lekë.