Hidhet në erë bashkia, zbardhen detajet nga ngjarja(Foto)

Një shpërthim është regjistruar gjatë natës përpara hyrjes së bashkisë së Ottanës, në zonën Nuoro. Nga shpërthimi i eksplozivit mësohet se ka pësuar dëmtime të rënda fasada dhe disa zyra.

Advertisements

Hidhet në erë bashkia, zbardhen detajet e para nga ngjarja (Foto)

Advertisements

Forcat e policisë të pranishme në vendngjarje dhe forcat zjarrfikëse po konstatojnë nëse ka dëmtime strukturore në objekt. Skuadra e bombave të Karabinierëve ka mbërritur në Ottana dhe prefekti i Nuoro Giancarlo Dionisi është në rrugën e tij.

Hidhet në erë bashkia, zbardhen detajet e para nga ngjarja (Foto)