Gruaja shkon të shesë unazën për të mbyllur muajin, veprimi i shitësit ka mahnitur botën(Video)

Kjo ngjarje mund të jetë një provë se në botë ek zistojnë shumë njerëz të mirë.

Një grua në Dallas hyri në një dyqan bizhuterish për ta shitur unazën e saj. Kjo unazë ishte dhuratë me vlerë të madhe nga e ëma e saj, por gruas i duheshin para për të mbyllur hargjimet e muajit, përcjellë lajmi.net

Ajo i kërkon shitësit ta vlerësoj un azën dhe derisa ai e pyet se për çfarë arsye po e shet atë unazë. Gr uaja i tregon arsyen bashkë me faktin se unaza ishte dhuratë nga nëna e saj.

Djaloshi që ishte me prejardhje nga Siria e vlerëson unazën dhe i jep gruas paratë bashkë me unazen pasi që ishte dhuratë nga e ëma.