Dollari dhe euro ne dite te erreta, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 95.5 lekë dhe shitet me 96.4 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane euro do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 108.6 lekë.

Advertisements

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120.6 lekë dhe do shitet me 121.6 lekë.