Çifti shqiptar vjen nga Amerika pas 25 vitesh: Në Shqipëri jetohet si boss, bëhet qejf, por ju doni të rrini vetëm në kafe

Rubrika “Box Pop” është kthyer në dritaren më të rendësishme të problematikave të përditshme të qytetarëve në median online në vend duke kapur shifra rekord shikueshmërie

Advertisements

nga videoja në video.Sëfundmi, vëmendjen e përdoruesve të rrjeteve sociale dhe lexuesve të mediave online e kanë tërhequr deklaratat e një çifti

Advertisements

emigrantësh shqiptarë që janë rikthyer nga SHBA-të pas 25 vitesh me qëllim të jetuarin në Shqipëri.Gjatë prononcimit për mikrofonin e Abcnews.al, çifti i emigrantëve shprehet se asnjë pasuri nuk vjen

pa punuar fort dhe se po të punosh rriten edhe të ardhurat duke marrë si shembull edhe faktin se mjaft shqiptarë ankohen për pagat e ulta.“Këtu në Shqipëri jo vetëm jetohet, por bëhet qejf. Njerëzit i ke në kafe gjithë ditën.

Në Amerikë dy veta sheh nëpër kafe. Paga të ulta ka edhe atje.Paga është sipas aftësive. Nëse je i aftë paguhesh më shumë, nëse je i paaftë

do pranosh një pagë më të ulët. Ne jemi kthyer pas 25 vitesh në Amerikë dhe do të jetojmë këtu.Kemi blerë edhe shtëpi.

Ne marrim një gjysmë pensioni nga SHBA-të dhe tani do të vendosemi në Shqipëri”, thanë ata duke shkaktuar mjaft reagime në rrjetet sociale.