Vajza nuk рranoi te dalin për darkë, por nuk do e besoni çfаrë ndodhi kur pa “Benzin”(Video)

Një djalë i ri e fton për darkë një femër që nuk e njeh. Ai i kërkon një vajze të rastësishme në rrugë t’i tregojë ndonjë restorant të mirë në ato zonë dhe si shpë rblim do e ftonte në darkë.

Fillimisht vajza është shprehur se nuk dinte asnjë restorant, por kur e pa se djali kishte një makinë lu ksoze të tipit “Mercedes Benz”, iu kujtua papritur një restorant.

Por, shikoni çfarë ndodhë kur ai ndë rron mendje dhe e re f uzon.