Ç’është Trichotillomania? Bota në ALARM, një tjetër pandemi mes pandemisë

Njerëzit kanë çrregullime të ndryshme psikologjike, të cilat shfaqen në një mori formash. Njëra prej tyre është edhe dëshira për të shkulur qime nga trupi. Kjo sjellje quhet ndryshe edhe si Trichotillomania dhe gjatë pandemisë së koronavirusit, u përhap masivisht tek qytetarët. Çfarë është saktësisht Trichotillomania? Trichotillomania është një sjellje e përsëritur e personit, e…

Read More

Çfarë ndodh me të vaksinuarit që preken nga Covid? Njihuni me 4 simptoma të reja

Britanikët e vaksinuar kundër Covid 19 po raportojnë simptoma unike, të padëgjuara deri tani. Shërbimi shëndetësor në vend raporton se nëse keni tështima të vazhdueshme, e ndërkohë jeni vaksinuar, kjo mund të jetë një shenjë se jeni infektuar sërish. Tre simptomat e tjera që po mbizotërojnë tek personat e imunizuar por që preken sërish nga…

Read More

Ky shtet i madh europian heq masat anti-Covid, mbi 70% e popullsisë e vaksinuar

Belgjika ka hequr masat anti-Covid duke hequr kufirin në numrin maksimal të klientëve në dyqane dhe qendra tregtare. Për më tepër, masat janë zbutur për ngjarje të tilla si ngjarje kulturore, shfaqje ose sportive. U vendos që hapësirat e mbyllura, të cilat mund të strehojnë deri në 3.000 persona, të funksionojnë me kapacitet të plotë….

Read More