“Facebook” dhe “Instagram” mund të mbyllen, ja arsyeja e FORTË

Facebook dhe Instagram mund të mbyllen në të gjithë Evropën, ka thënë kompania mëmë “Meta”. Çështja lidhet me rregulloret evropiane të të dhënave që pengojnë “Meta”, kompaninë e njohur më parë si Facebook, të transferojë, ruajë dhe përpunojë të dhënat e evropianëve në serverët me bazë në SHBA. Në raportin e tij vjetor drejtuar Komisionit…

Read More