CFO Pharma

CFO Pharma është një kompani elite farmaceutike shqiptare, në drejtimin e Nadir Çushollit, me një përvojë të gjerë e themeluar në vitin 2002. Aktualisht, ajo operon me dy degë në Shqipëri dhe një në Kosovë duke mbuluar 100% të territorit të të dy vendeve.

Vështirësitë dhe ndikimi global

Nadir Causholli

Advertisements

Historia e Nadir Çaushollit dhe ngjitja e tij në krye të një kompanie prestigjioze farmaceutike është një dëshmi e vërtetë e vendosmërisë dhe fleksibilitetit të tij të palëkundur. Ndonëse fillimisht nuk kishte në plan të hynte në industrinë farmaceutike, fati ndërhyri dhe e çoi në këtë rrugë unike. Me origjinë nga një familje me përvojë në ndërtim, familja e Nadirit i dha me qira një ndërtesë një kompanie farmaceutike italiane dhe kjo u dha atyre një shans për bashkëpunim dhe investim në Shqipëri. Me fat, ata përfundimisht fituan pronësinë e plotë të kompanisë dhe Nadir mori pozicionin e CEO.

Pritshmëritë që shoqëruan statusin e tij peshuan shumë mbi të, por nëpërmjet këmbënguljes dhe përkushtimit për të mësuar, Nadir u rrit në një udhëheqës të vërtetë. Si CEO me menaxherë të tjerë që mbikëqyrin fusha të ndryshme, Nadir Çausholli përpiqet të komunikojë me stafin e tij më shumë si mik dhe mentor. Ai vlerëson mundësinë për të ndarë përvojën e tij të gjerë 21 vjeçare në këtë fushë me ekipin e tij.

Advertisements

Duke shkuar poshtë linjës, misioni aktual i CFO Pharma është të arrijë sukses si një kompani ndërkombëtare, duke pasur parasysh praninë e tyre ekzistuese në tregun ndërkombëtar. Objektivi i tyre fillestar për t’u bërë një nga kompanitë lider në tregun shqiptar dhe atë të Kosovës është realizuar, pasi kanë arritur të mbulojnë një pjesë të konsiderueshme të këtyre tregjeve.

Artikulli paraprak‘Ku ta dija se do ishte ditëlindja jote e fundit’, Agron Llakaj humb të atin, aktori prek me fjalët
Artikulli tjetërHoroskopi ditor, e hënë 4 shtator 2023