Paralajmërimi i FORTË: Një tjetër ish-kryebashkiak do arrestohet shpejt, vera do jetë e nxehtë

Në Top Talk me Juli Xhokaxhi është diskutuar sot arrestimi i ish kryebashkiakut të Durrësit, Vangjush Dako nën akuzën për shpërdorim detyre.

Advertisements

Eksperti i Kriminalistikës, Ervin Karamuço ka paralajmëruar se këto ditë do të arrestohet një tjetër kryebashkiak, këtë herë e një bashkie të vogël.

Advertisements

Juli Xhokaxhi: Karamuço, priten zhvillime të tjera? Që do të thotë, jemi në qershorin e nxehtë të gjyqsorit dhe SPAK?

Mesa mendoj po, mesa di, nuk e di asgjë pas këtij hetimi që u hap. Gazetarët dhe Komiteti i gazetarëve po tregohet shumë i zgjuar këtë kohë, thjesht duke parë hyrjet dhe daljet në institucionin e SPAKUT, aty ku është dhe BKH dhe Prokuroria e Posaçme.

Arrijnë të dëshifrojnë, cilësimet e tyre se për çfarë po thirren, çështjet e mëpashme që ato janë hetuar ose janë përfshirë, që janë bërë mediatike, dhe arrijnë të japin deri diku se deri ku ka shkuar ky hetim dhe se çfarë hetimesh mund të priten. Dhe nga ajo që kemi parë ne gjatë kësaj kohe ka rezultuar shumë e saktë kjo. Që ata që janë thirrur, ërfishë këtu edhe zotin Dako, menjëherë u mendua se diçka do të ndodhë. Tani nga pahndehmat që do të nodhë, dhe më pas vijnë informacione në rugë konfidenciale, që ta dijë dhe SPAKU, që nuk vijnë tek gazetarët, as tek pedagogët, por shkojnë tek politikanët fillimisht.