Kursi i këmbimit për ditën e sotme/ Euro dhe paundi në rënie drastike, ja çfarë po ndodh me monedhat e tjera

Sot, më 8 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 98.8 lekë dhe shitet me 100.3 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 106.2 lekë dhe shitet 107.1 lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 123 lekë dhe shitet me 124.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108.7 lekë, ndërsa në shitje me 110.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.5 lekë dhe në shitje me 75.7 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtm