Kujdes! Këto 4 shenja do ua bëjnë gropën pas shpine

Sapo të ktheni shpinën, dijeni se fillon groposja juaj. Po, këto shenja të horoskopit, për të cilat do të flasim pak më poshtë, janë mjaft tradhtare, nuk do t’jua thonë kurrë të vërtetën ballë për ballë.

Advertisements

Le të shohim se për cilat shenja po flasim:

Advertisements

BINJAKËT
Nëse mendoni se Binjakët flasin shumë para jush, se merrni me mend sa shumë flasin pas shpine. Nuk janë shenjtorë, prandaj dyshoni. Gënjeshtrat nuk do të kenë fund.

PESHORJA
Askush nuk dyshon për Peshoren, sepse janë është gjithmonë kaq të ëmbël dhe të sjellshëm para të tjerëve. Gjithnjë me buzëqeshje në fytyrë, por po iu hedhin hi syve. Pas shpine thonë gjithçka. Do iu hapin një gropë nga e cila nuk do të mund të dilni.

AKREPI
Nga njëra anë, Akrepi është i sinqertë dhe do t’ju tregojë mospëlqimin e tij, por nga ana tjetër, nuk do t’ju zbulojë kurrë planet e tij sekrete se si dhe kur do t’ju shfarosë. Nuk do ta dini se nga ju erdhi. Nëse Peshorja hap gropën tuaj një herë, Akrepi ka hapur një varrezë të tërë për ju. Do të jetë tepër vonë kur të kuptoni se çfarë ka përgatitur për ju.

PESHQIT
Binjakët, Peshorja dhe Akrepi janë… kotele përballë Peshqve në këtë pjesë. Mjeshtër i ngatërresave dhe goditjeve pas shpine. Do t’ju largojë kështu me të gjithë dhe do t’ju bëjë të dukeni të pabesueshëm. Përhapja e shpifjeve është e lehtë për të dhe një taktikë të cilën Peshqit e përdorin sa herë që dëshirojnë të arrijnë diçka.