Këmbimi valutor 6 qershor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Dollari amerikan ka rënë në nivelet më të ulëta,

Advertisements

pasi sot në tregun e këmbimit valutor do të blihet me 100 lekë dhe do të shitet me 101.3 lekë.

Advertisements

Edhe monedha evropian ka pësuar një rënie të ndjeshme.

Sot euro do të blihet me 107.5 lekë dhe do të shitet me 108.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 110 lekë dhe do të shitet me 111,

ndërsa paundi britanik do blihet me 124 lekë dhe do shitet me 125.5 lekë.