Alarm për bombë në Kuvend në vendin fqinj, evakuohet godina

Godina e Kuvendit të Malit të Zi është evakuuar për shkak të raportimit se në atë institucion ishte vendosur një bombë.

Advertisements

Sipas medias malazeze, “Vijesta” alarmi ka mbërritur në polici pak para orës 08:00.

Advertisements

“Anëtarët e Administratës së Policisë janë duke ndërmarrë masa dhe veprime në kompetencë të tyre,

ndërsa informacioni është duke u verifikuar”, tha policia.

Edhe shkollat ??në disa qytete të Malit të Zip o ashtu ka patur alarme për bomba.